cONTACT

PREVENTIE EN BESTRIJDING VAN PLAAGDIEREN

Contact

 

Ottenschot Faunabeheersing

Beldsweg 29
7495 PH  Ambt Delden

Tel: 0547-292272

Mail: info@ottenschotfaunabeheersing.nl

 

Stuur een bericht

Ottenschot faunabeheersing

 

Ottenschot Faunabeheersing is specialist in het bestrijden van allerlei soorten plaagdieren rondom woningen en zakelijke panden. Daarnaast kunnen wij u adviseren om overlast in de toekomst te voorkomen door preventieve maatregelen te nemen.

Want natuurlijk heeft iedereen wel eens last van ongedierte. Bijv. een muis in de keuken of wespen op het terras of tuin. Het is niet alleen vies en lastig. Sommige plaagdieren kunnen ook ziektes overbrengen en vormen dan een gevaar voor mensen en andere dieren. Daarnaast kan ongedierte behoorlijke schade toebrengen aan gebouwen.

Ongediertebestrijding vraagt specialisme. Wij beschikken over kennis en maken gebruik van moderne methoden, apparatuur en bestrijdingsmiddelen.

Zowel particulieren als zakelijke organisaties kunnen gebruik maken van onze diensten. Particulieren vaak op basis van een incidenteel geval en zakelijke organisaties op basis van vaste periodieke afspraken. Ons specialisatie ligt in de agrarische sector en buitengebieden. Als het gaat om (agrarische) bedrijfspanden zal onze adviseur samen met u een bestrijdingsplan maken. Daarnaast ondersteunen wij bijvoorbeeld bij aanvragen voor stallen die volgens Maatlat Duurzame Veehouderij worden gebouwd/ingericht.

Graag informeren wij u omtrent onze mogelijkheden.

Bel voor meer informatie: 0547 – 29 22 72
of mail ons: info@ottenschotfaunabeheersing.nl