Ongedierte Middelen
PREVENTIE EN BESTRIJDING VAN PLAAGDIEREN

Neem direct contact op:

0547-29 22 72

Volg ons op: facebook icon

Diensten

Knaagdierenbestrijding:

Voor knaagdierbestrijding hebben wij verschillende servicevormen beschikbaar. Welke vorm het meest geschkt is, hangt af van verschillende factoren. Hieronder vindt u een beschrijving van de meest gehanteerde afspraken. Wij maken graag een afspraak om voor uw situatie een prijsopgave te maken. 

Bruine rat

:

Combi serviceovereenkomst: Deze overeenkomst is gebaseerd op een onderlinge samenwerking tussen klant en ons. Hierbij worden tussentijdse inspecties deels in eigen beheer van de klant uitgevoerd en gerapporteerd. Wij verzorgen de rest.

Bestrijding volledig in eigen beheer volgens IPM door klant zelf: Ratten/muizenbestrijding ligt volledig bij de, in eigen beheer gecertificeerde, klant. Wij kunnen u op afroep adviseren/ ondersteunen en kunnen u voorzien van de professionele middelen zoals weringsmiddelen, ratten-/ muizenvergif, lokvoerdozen, logboek etc.

Incidentele bestrijding van knaagdieren: Op afroep gedurende een bepaalde aan éénsluitende tijdsperiode kunnen wij deze bestrijding uitvoeren. Werkuren en gebruikt materaal op basis van nacalculatie.

Het tarief voor bovengenoemde mogelijkheden is afhankelijk van de grootte/locatie/soort van het object

Wespenbestrijding:

 

In noodgevallen, bijvoorbeeld allergie voor wespensteken e.d. gaan altijd voor en kunnen normaliter binnen 1 uur na melding bestreden worden in ons werkgebied. Voor nesten op plekken bij risicogroepen bijv. scholen, verpleeg- en zorginstellingen e.d. kunnen wij binnen 4 uren na melding bestrijding o.o.v.. Wij kunnen aan de buitenzijde van huis/pand zonder ladder met onze apparatuur nesten op ca. 8 meter hoog zonder problemen bereiken.

Wij berekenen Euro 35,00 exclusief BTW per nest. Een tweede nest gelijktijdig op dezelfde locatie meerprijs voor Euro 5,00. - Bij twijfel over het resultaat van de bestrijding, geven wij binnen 48 uur een herhaalbehandeling onder garantie van de eerste behandeling.

Voor noodgevallen zijn wij  24/7 uur bereikbaar op ons nr. 0547-292272 met doorschakeling naar mobiel in het weekend/avond.

Ons werkgebied voor wespenbestrijding is in de volgende gemeenten/plaaatsen: Hof van Twente, Hengelo, Borne, Enter, Haaksbergen en Berkelland.

Mollenbestrijding:                                                               

Mollen vangen met klem

Gedurende het jaar, bij voorkeur in het najaar, winter en voorjaar kunnen wij de mollenbestrijding voor u verzorgen met klemmen. Afhankelijk van de besmetting kunnen wij u vooraf een redelijke indicatie geven van de kosten.
Per uur                        : Euro 27,50 excl. BTW
Per gevangen mol       : Euro 2,75 excl. BTW

Vergassen dmv fosfor; bij deze methode worden fosforwaterstoftabletten in het diepere gangstelsel van mollen gelegd. Doordat de pellets in aanraking komen met vocht uit de grond ontstaat een reukloos maar dodelijk gas. Ottenschot Faunabeheersing heeft een speciale licentie  voor toepassen van deze methodiek.

Afhankelijk van de grootte van de percelen en de besmetting;
Prijs per uur                : per uur 45,00 excl. BTW
Fosformollentabletten : per pot van 100 pellets Euro 24.95 excl. BTW

Mollenbestrijding verzorgen wij in het werkgebied Hof van Twente, Haaksbergen, Berkelland.

Overige bestrijding:

Insectenbestrijding zoals bijvoorbeeld vliegen, mieren etc. verzorgen wij op basis van een uurtarief van Euro 60,00 excl. BTW en excl. bestrijdingsmiddel.

Bel voor een afspraak en wij maken graag een prijsopgave.